Pentru a prepara aceasta reteta de carnati in aluat de foietaj sunt necesare urmatoarele ingrediente: carnati oltenesti, aluat de foietaj, unt, ou.
Carnatii se taie cam de 7-8 cm lungime si li se cresteaza capetele. Aluatul de foietaj se intinde si se taie fasii. Se separa albusul de galbenus. Se ruleaza carnatii in fasiile aluat, lasand capetele crestate afara.
Se ia o tava si se unge cu unt. Se aseaza carnaciorii in ea, se ung cu galbenus de ou si se pun la cuptor cam 5-7 minute.
Se servesc ca si gustare rece sau calda.
Alte retete recomandate:
Mancare de cartofi cu carne de pui
Mamaliga cu cas si slanina
Miel cu rozmarin si cimbru
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii