Carnati vanatoresti

• tocati cuburi mici slanina• carnea de mistret o tocati cu ajutorul masinii de tocat atasata la robotul multifunctional

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pulpa de mistret 15 kg
  • slanina de porc 200 g
  • usturoi 1 buc (1 capatana)
  • sare si piper dupa gust
  • cimbru uscat ½ lingurita
  • paprika 2 lingurite
  • 1 cescuta cu apa
  • membrane pentru carnati

Mod de preparare

• tocati cuburi mici slanina
• carnea de mistret o tocati cu ajutorul masinii de tocat atasata la robotul multifunctional Ankarsrum
• adaugati in masina de tocat si usturoiul curatat de coaja
• amestecati carnea tocata si slanina intr-un bol incapator, adaugati condimentele dupa gust si framantati bine, adaugand apa treptat
• rulati cu grija membrana de carnati pe palnia masinii de tocat si umpleti cu grija carnatii
• din loc in loc puteti rasuci membrana, formand carnatii de dimensiunea dorita
• se pot consuma proaspeti sau uscati, dupa preferinta.

Pofta buna!

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!