Carne cu branza de oaie si mazare

Se taie slanina cubulete si se prajeste putin. Se scot din tigaie bucatelele de slanina si in grasimea ramasa se caleste ceapa taiata marunt. Se adaug

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Carne fiarta sau prajita
  • 400 g mazare
  • 100 g branza de oaie
  • 50 g slanina afumata
  • 100 ml smantana
  • 1 ceapa
  • Patrunjel
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare

Se taie slanina cubulete si se prajeste putin. Se scot din tigaie bucatelele de slanina si in grasimea ramasa se caleste ceapa taiata marunt. Se adauga mazarea si patrunjelul maruntit si se lasa pe foc pana se inmoaie. Intre timp se amesteca branza cu smantana si se adauga la mazarea fiarta. La final adaugati si carnea taiata bucatele mici, precum si cubuletele de slanina. Daca e nevoie, presarati sare si piper.
Alte retete usoare recomandate

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Ardei umpluti

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide