Carne cu busuioc

Se taie carnea in fisii subtiri si se pune la tigaie in ulei incins pina se rumeneste usor, apoi se sareaza se presara cu putin piper si se pune vinul

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2kg carne de porc sau vita
  • piper
  • sare
  • o lingura de busuioc macinat
  • 1/2 litri bulion
  • 250ml vin alb sec
  • ulei

Mod de preparare

Se taie carnea in fisii subtiri si se pune la tigaie in ulei incins pina se rumeneste usor, apoi se sareaza se presara cu putin piper si se pune vinul peset ea. Se opareste la foc redus. Cind carnea este aproape gata (trei sferturi) se adaga o lingura de busuioc si apoi bulionul, se continua sa se firba pina carnea va fi gata.
Cu cartofi natur

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Tort de morcovi la slow cooker-ul Crock-Pot 6l DuraCeramic Saute

Un tort deosebit, o combinatie extraordinara de arome si pentru ca e facut la slow cooker-ul Crock-Pot 6l DuraCeramic...

Tort de morcovi la slow cooker-ul Crock-Pot 6l DuraCeramic Saute
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa