Se taie carnea bucati potrivit de mari, se spala in mai multe ape si se caleste in ulei incins. Cand carnea s-a rumenit, se pune in cratita ceapa toca
Se taie carnea bucati potrivit de mari, se spala in mai multe ape si se caleste in ulei incins. Cand carnea s-a rumenit, se pune in cratita ceapa tocata marunt, se adauga o ceasca de apa si se acopera cratita. Se fierbe inabusit pana cand ceapa devine sticloasa. Se curata mararul, se spala si se toaca marunt, se pune peste carne si se mai adauga apa. Se amesteca o lingura de faina cu putina apa rece, se pune sosul peste mancare, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se stoarce zeama de la o jumatate de lamaie in mancare si se introduce cratita in cuptorul fierbinte. Se scoate cand carnea se poate consuma.
Pofta buna!
Alte retete:
Zacusca cu ciuperci
Mancare de mazare
Ciorba radauteana
Aveam o sticla de vin an inceputa,si m-am gandit sa fac un tort cu crema de vin alb.A iesit foarte bun.
Tort cu crema de vin alb si mere caramelizateIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa