Carne de miel cu marar verde

Se taie carnea bucati potrivit de mari, se spala in mai multe ape si se caleste in ulei incins. Cand carnea s-a rumenit, se pune in cratita ceapa toca

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de miel
  • 500 gr marar verde
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de faina
  • o jumatate de lamaie
  • 1 ceasca de ulei
  • sare
  • piper boabe

Mod de preparare

Se taie carnea bucati potrivit de mari, se spala in mai multe ape si se caleste in ulei incins. Cand carnea s-a rumenit, se pune in cratita ceapa tocata marunt, se adauga o ceasca de apa si se acopera cratita. Se fierbe inabusit pana cand ceapa devine sticloasa. Se curata mararul, se spala si se toaca marunt, se pune peste carne si se mai adauga apa. Se amesteca o lingura de faina cu putina apa rece, se pune sosul peste mancare, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se stoarce zeama de la o jumatate de lamaie in mancare si se introduce cratita in cuptorul fierbinte. Se scoate cand carnea se poate consuma.
Pofta buna!

Alte retete:

Zacusca cu ciuperci

Mancare de mazare

Ciorba radauteana

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...