Carnea de miel se taie bucati si se pune intr-un vas cu ulei fierbinte si cu cateva cepe mici. Se asaza pe foc mic sa se inabuse bine pana se rumenes
Carnea de miel se taie bucati si se pune intr-un vas cu ulei fierbinte si cu cateva cepe mici. Se asaza pe foc mic sa se inabuse bine pana se rumenesc. Se adauga faina,
sare, piper, patrunjel verde tocat marunt, apa si bulionul de rosii. Se lasa totul sa fiarba. Separat se pune la fiert mazarea. Dupa ce carnea a fiert, iar sosul a scazut, se amesteca totul cu mazarea.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Sarmale de post
Cartofi la cuptor
Chiftele
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii