Carne de miel cu mazare

Carnea de miel se taie bucati si se pune intr-un vas cu ulei fierbinte si cu cateva cepe mici. Se asaza pe foc mic sa se inabuse bine pana se rumenes

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne
  • 1 lingura faina
  • 1 jumatate pahar bulion de rosii
  • sare
  • piper
  • 1 kg mazare
  • 2 cepe mari
  • 3 linguri ulei
  • 500 ml apa
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Carnea de miel se taie bucati si se pune intr-un vas cu ulei fierbinte si cu cateva cepe mici. Se asaza pe foc mic sa se inabuse bine pana se rumenesc. Se adauga faina,

sare, piper, patrunjel verde tocat marunt, apa si bulionul de rosii. Se lasa totul sa fiarba. Separat se pune la fiert mazarea. Dupa ce carnea a fiert, iar sosul a scazut, se amesteca totul cu mazarea.


Se serveste calda.

Alte retete culinare:

Sarmale de post

Cartofi la cuptor

Chiftele

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii