Carne de porc cu mazare

Se prajeste carnea, taiata in bucati de marime potrivita, in uleiul incins. Se adauga putina apa fierbinte sau supa de oase si se lasa la inabusit. Se

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 g de carne de porc
  • 1 kg de mazare boabe
  • 4 cepe
  • 6 linguri de ulei
  • 2 rosii
  • 2 linguri de pasta de rosii
  • o legatura de marar
  • o lingurita de zahar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se prajeste carnea, taiata in bucati de marime potrivita, in uleiul incins. Se adauga putina apa fierbinte sau supa de oase si se lasa la inabusit. Se scoate carnea si, in uleiul ramas, se caleste ceapa taiata marunt. Carnea se pune peste ceapa si se adauga pasta de rosii diluata cu putina apa. Se potriveste de sare si de piper si se lasa sa fiarba timp de 30 de minute.

Se adauga rosiile oparite, curatate de coaja si taiate marunt, precum si mazarea fiarta si se mai fierbe 10 minute.

Cand este aproape gata, se adauga zaharul si se da 15 minute la cuptor.
Se serveste cu marar tocat.

Alte retete carne recomandate

Ciuperci umplute

Tocanita de pui

Ardei umpluti

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii