Se prajeste carnea, taiata in bucati de marime potrivita, in uleiul incins. Se adauga putina apa fierbinte sau supa de oase si se lasa la inabusit. Se
Se prajeste carnea, taiata in bucati de marime potrivita, in uleiul incins. Se adauga putina apa fierbinte sau supa de oase si se lasa la inabusit. Se scoate carnea si, in uleiul ramas, se caleste ceapa taiata marunt. Carnea se pune peste ceapa si se adauga pasta de rosii diluata cu putina apa. Se potriveste de sare si de piper si se lasa sa fiarba timp de 30 de minute.
Se adauga rosiile oparite, curatate de coaja si taiate marunt, precum si mazarea fiarta si se mai fierbe 10 minute.
Cand este aproape gata, se adauga zaharul si se da 15 minute la cuptor.
Se serveste cu marar tocat.
Alte retete carne recomandate
Ciuperci umplute
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Pentru că încă mai este spanac în piețe, am cumpărat și am făcut, poate pentru ultima dată, în acest...
Tocanita de spanac cu ochiuriGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa