Carne de porc cu saramura

Se feliaza carnea, se adauga sare si intre doua felii de carne se aseaza o felie de ficat de porc. Se ataseaza, se matlaseaza cu slanina si se prajest

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1.2 kg carne de porc
  • 300 g de ficat de porc
  • 100 g slanina (afumat)
  • 200 g de untura
  • 30 g de sare
  • 50 g faina
  • 50 g tocana de legume
  • 3 cesti boia ardei rosu
  • 1 legatura marar
  • 1 g piper (boabe)

Mod de preparare

Se feliaza carnea, se adauga sare si intre doua felii de carne se aseaza o felie de ficat de porc. Se ataseaza, se matlaseaza cu slanina si se prajeste pe ambele parti in untura fierbinte.

Din untura ramasa se pregateste un sos cu boia de ardei rosu, marar tocat, tocana de legume (se pot folosi si ardei gras si rosii crude). Carnea se va termina de prajit in acesta saramura.

Vom pregati separat o pasta din slanina, smantana si branza.
Alte retete culinare

recomandate:

Vinete coapte

Tocanita iepure

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Mămăligă (reţeta de bază)

Banala mămăligă este un aliment foarte gustos şi sănătos, nutriţioniştii numind mălaiul "prietenul intestinului...

Mămăligă (reţeta de bază)
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise