Carne de porc cu sos de prune

Se pune ceapa maruntita la calit. Se adauga apoi carnea si cateva frunze de telina tocate marunt. Se lasa la fiert aproximativ 30 de minute, dupa car

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne de porc si vita
  • 300 gr prune uscate
  • 1 legatura frunze de telina
  • ulei
  • sare
  • piper
  • apa
  • pasta de rosii
  • 1 praz
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Se pune ceapa maruntita la calit. Se adauga apoi carnea si cateva frunze de telina tocate marunt. Se lasa la fiert aproximativ 30 de minute, dupa care se scoate carnea, se adauga apa, prazul tocat marunt, sare, piper, prunele, pasta de rosii si se lasa totul la fiert. Cand e aproape gata, se pune carnea si se lasa la fiert pana e gata.


Se poate decora cu praz si felii de lamaie.

Alte retete culinare:

Mancare de mazare Muschi de porc la cuptor Placinta de dovleac

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii