Carne de porc cu sos de prune

Se pune ceapa maruntita la calit. Se adauga apoi carnea si cateva frunze de telina tocate marunt. Se lasa la fiert aproximativ 30 de minute, dupa car

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne de porc si vita
  • 300 gr prune uscate
  • 1 legatura frunze de telina
  • ulei
  • sare
  • piper
  • apa
  • pasta de rosii
  • 1 praz
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Se pune ceapa maruntita la calit. Se adauga apoi carnea si cateva frunze de telina tocate marunt. Se lasa la fiert aproximativ 30 de minute, dupa care se scoate carnea, se adauga apa, prazul tocat marunt, sare, piper, prunele, pasta de rosii si se lasa totul la fiert. Cand e aproape gata, se pune carnea si se lasa la fiert pana e gata.


Se poate decora cu praz si felii de lamaie.

Alte retete culinare:

Mancare de mazare Muschi de porc la cuptor Placinta de dovleac

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Desert placinte rulate cu dovleac turcesc

Pentru ca mi-a placut mult rulada lui Merisor am pregatit si eu doua placinte rulate cu dovleac turcesc. Daca mi-aduc...

Desert placinte rulate cu dovleac turcesc
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa