Se taie carnea, curatata si spalata in prealabil, in bucatele, care se sareaza. Se incinge putin ulei si se rumeneste carnea, apoi se scoate pe o farf
Se taie carnea, curatata si spalata in prealabil, in bucatele, care se sareaza. Se incinge putin ulei si se rumeneste carnea, apoi se scoate pe o farfurie. Se curata ceapa si se taie marunt, iar ardeiul se spala si se taie in bucati cat mai mici. Ardeiul iute se taie pe jumatate, se indeparteaza semintele si se toaca marunt. Se caleste ardeiul gras impreuna cu ceapa in ulei incins, se adauga ardeiul iute si un praf de sare si se condimenteaza cu boia, piper, cimbru si coriandru. Se stinge cu supa de carne si se lasa pe foc sa fiarba. Se adauga bucatile de carne si se acopera vasul, sa fiarba inabusit.
Se presara cu patrunjel verde tocat marunt si se serveste cu garnitura de orez cu legume.
Alte retete culinare recomandate
Ciulama de ciuperci
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Foarte usor de facut si foarte buna!
Prajitura cu iaurt si fructe confiateGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa