Carne de porc tocata cu rulada de omleta

Carne de porc tocata cu rulada de omleta este o mancare delicioasa. Pentru a face aceasta reteta va trebuie 1 kg carne de porc tocata.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc tocata
  • o ceapa
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • Pentru rulada de omleta:
  • 4 oua
  • un ardei rosu
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carne de porc tocata cu rulada de omleta este o mancare delicioasa. Pentru a face aceasta reteta trebuie sa amestecati carnea tocata cu ceapa tocata marunt sau razuita, ouale, 2 linguri de faina cernuta si usturoiul pisat.
Trebuie sa aveti o compozitie ca de chiftele.
Faceti apoi omleta. Bateti bine ouale si amestecati cu ardeiul taiat cubulete, sare piper si patrunjel.  Le coaceti ca pe clatite. Aveti grija sa nu va iasa prea groase. Cand sunt gata le rulati si taiati rulada formata in trei - patru bucati. In jurul fiecarei rulade formate puneti carne si formati ca si o chiftea pe care o prajiti apoi in ulei.


Carnea de porc tocata cu rulada de omleta se taie in doua si se serveste alaturi de cartofi piure sau natur.
La acest preparat as avea nevoie de o un set wok marca Vitesse France de la Kitchen Shop.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba cu carne de porc

Ciorba cu carne de porc
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca