Carne de vitel in sos de portocale

Se pune pe foc otetul, zaharul si ceapa pana se caramelizeaza. Se adauga zeama de vaca, sucul de portocale, sarea si piperul si se mai lasa inca 5 mi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • carne de vitel
  • 1 lingura otet de vin rosu
  • 1 ceapa
  • 1 ligurita zahar
  • 300 ml supa de vaca
  • 3 linguri suc de portocale
  • piper negru

Mod de preparare

Se pune pe foc otetul, zaharul si ceapa pana se caramelizeaza.

Se adauga zeama de vaca, sucul de portocale, sarea si piperul si se mai lasa inca 5 min.

Eu am vrut sosul un pic mai gros si am adaugat 1 lingurita de amidon.

Separat se prajeste carnea, iar sosul se adauga in momentul servirii.
Pofta buna!

Reteta Carne de vitel in sos de portocale a fost propusa de floaura pe forum culinar.ro

Alte retete cu carne de vitel gasiti aici:

Scallopine alla marsala,

Friptura de vitel cu sos si cartofi natur,

Rulouri de carne de vitel

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Tocana de legume cu ou

 Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale

Tocana de legume cu ou
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea