Carne de vitel in sos de portocale

Se pune pe foc otetul, zaharul si ceapa pana se caramelizeaza. Se adauga zeama de vaca, sucul de portocale, sarea si piperul si se mai lasa inca 5 mi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • carne de vitel
  • 1 lingura otet de vin rosu
  • 1 ceapa
  • 1 ligurita zahar
  • 300 ml supa de vaca
  • 3 linguri suc de portocale
  • piper negru

Mod de preparare

Se pune pe foc otetul, zaharul si ceapa pana se caramelizeaza.

Se adauga zeama de vaca, sucul de portocale, sarea si piperul si se mai lasa inca 5 min.

Eu am vrut sosul un pic mai gros si am adaugat 1 lingurita de amidon.

Separat se prajeste carnea, iar sosul se adauga in momentul servirii.
Pofta buna!

Reteta Carne de vitel in sos de portocale a fost propusa de floaura pe forum culinar.ro

Alte retete cu carne de vitel gasiti aici:

Scallopine alla marsala,

Friptura de vitel cu sos si cartofi natur,

Rulouri de carne de vitel

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...