Pentru cartofi cu ciolan de porc rasolul de porc se curata de tendoane, se portioneaza, se opareste si se spala cu apa rece. Ceapa se curata, se spala si se taie felii.
Pentru cartofi cu ciolan de porc rasolul de porc se curata de tendoane, se portioneaza, se opareste si se spala cu apa rece. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Cartofii se spala, se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Rasolul se inabusa la cuptor intr-o tava cu 50 g untura, zeama de la rosii si putina apa, apoi se adauga apa fiarta cca 1 l si se fierbe in vas acoperit. Se adauga sare, piper. Ceapa se inabusa cu restul de untura si 100 ml apa.
Ciolanul de porc se serveste cald, cu rosii deasupra, ceapa inabusita si garnitura de cartofi natur cu patrunjel verde deasupra.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii