Pentru cartofi cu cotlet de porc la cuptor carnea se spala si se sareaza. Cartofii se spala, se fierb in coaja si se taie cuburi mici. Cascavalul se curata de coaja si se rade.
Pentru cartofi cu cotlet de porc la cuptor carnea se spala si se sareaza. Cartofii se spala, se fierb in coaja si se taie cuburi mici. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Cotletul se inabusa intr-o tava cu 50 g untura sau ulei si 100 ml apa, pana se rumeneste. Faina dizolvata in 100 ml lapte rece se adauga in 50 g untura sau ulei incalzit, se adauga restul de lapte, se fierbe 10 minute si se amesteca continuu, pentru a nu se forma aglomerari. Compozitia se raceste putin si se amesteca cu ou, piper, cartofi si sare, se aseaza intr-o tava unsa cu untura si tapetata cu pesmet. Deasupra se toarna smantana si se presara cascaval ras. Tava se introduce la cuptor cca 20 minute.
Cotletul de porc la cuptor se serveste cald, cu garnitura de cartofi gratinati.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa