Pentru cartofi cu cotlet de porc si cascaval carnea se spala, se portioneaza, se sareaza si se bate putin. Cartofii se spala, se fierb in coaja, se curata si se taie rondele.
Pentru cartofi cu cotlet de porc si cascaval carnea se spala, se portioneaza, se sareaza si se bate putin. Cartofii se spala, se fierb in coaja, se curata si se taie rondele. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Pasta de tomate se dilueaza cu 100 ml apa. Bucatile se inabusa in untura sau ulei cu 500 ml apa. Peste cotlet se adauga pasta de tomate, zahar, piper, sare si se fierb impreuna 10 minute. in 50 g unt incalzit se adauga faina dizolvata in 100 ml lapte rece, restul de lapte si se fierbe cca 10 minute, amestecand continuu pentru a nu se forma aglomerari. Se raceste putin, se adauga treptat ouale, se amesteca cu cartofii. Compozitia obtinuta se aseaza intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Deasupra, se presara cascaval ras si se introduce in cuptor la foc moderat, cca 20 minute.
Cotletul de porc se serveste cald, cu garnitura de cartofi si sos.
Mi-am dorit o ciorbita de cartofi din aceia buna . Pe la noi prin Ardeal chiar daca nu ai carne la masa -pui o felie...
Ciorba de cartofiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa