Pentru cartofi inabusiti cu cotlet de porc carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati egale, care se bat putin si se sareaza. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie felii subtiri.
Pentru cartofi inabusiti cu cotlet de porc carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati egale, care se bat putin si se sareaza. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie felii subtiri. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cascavalul se curata de coaja. Bucatile de cotlet se aseaza intr-o tava unsa cu 15 g untura sau ulei si 30 ml apa, se inabusa la cuptor. Cartofii si ceapa se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa; se adauga sare si piper. intr-o tava unsa cu 15 g ulei se aseaza jumatate din feliile de cartofi si ceapa, peste care se adauga bucatile de cotlet, se acopera cu restul de cartofi si ceapa, iar deasupra se presara cascaval ras. Se introduce la cuptor cca 10 minute, pentru a se rumeni.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii