Se curata cartofii si se scobesc cu ajutorul cutitului special sau in lipsa acestuia cu un briceag. Carnea tocata se amesteca cu ceapa taiata marunt,
Se curata cartofii si se scobesc cu ajutorul cutitului special sau in lipsa acestuia cu un briceag. Carnea tocata se amesteca cu ceapa taiata marunt, prajita sau cruda, cu o lingura de untura, piperul, sarea si verdeata tocata. Cu aceasta tocatura se umplu cartofii, se dau prin faina si se rumenesc in untura, intorcindu-i pe toate partile. Se asaza cartofii rumeniti intr-o cratita si se toarna peste ei urmatorul sos: in untura ramasa de la prajitul cartofilor se prajeste ½ lingurita faina si se stinge cu bulion (sau cu zeama de rosii). Se adauga zaharul, sarea si apa(in cazul cind se prepara cu bulion). Sosul trebuie sa acopere cartofii. Se lasa cratita pe foc ca sa fiarba incet citeva minute, se toarna smintina si se da la cuptor pina sint gata cartofii.
Una din cele mai reusite combinatii mi se pare cea dintre ciocolata si portocala! Cele doua se completeaza perfect, ne place...
Desert prajitura cu crema de ciocolata si orange curdIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa