Ceafa de porc cu lamaie, menta, usturoi verde, tarhon proaspat si vin alb

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ceafa de porc – 1 kg
  • fresh de lamaie – 50 ml
  • menta proaspata, tocata – 810 frunze
  • usturoi verde, tocat – 1 legatura
  • tarhon proaspat, tocat – 67 fire
  • vin alb demisec – 50 ml
  • ulei de masline – 50 ml
  • sare – dupa gust

Mod de preparare

• portioneaza ceapa de porc si pune-o in caserola de marinare rapida FoodSaver
• adauga peste aceasta fresh-ul de lamaie, menta proaspata, usturoiul verde si tarhonul, toate tocate in prealabil, vinul alb demisec si uleiul de masline
• potriveste de sare si amesteca foarte bine totul
• inchide caserola, activeaza functia de vidare a aparatului de vidare FoodSaver si marineaza, apoi lasa caserola la frigider pentru 15-20 de minute, pentru ca aromele sa se intensifice
• pregateste-o pe gratar cca 3-5 minute pe fiecare parte – carnea de porc se serveste well done.

Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii