Ceapa umpluta cu carne

Se curata ceapa si se scobeste cu o lingura, iar miezul se tocheaza marunt. Se pregateste umplutura, amestecand mararul, patrunjelul si ceapa verde,

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cepe albe mari
  • 6 cepe rosii mari
  • 150 g carne tocata de vita
  • 100 g carne tocata de porc
  • 2 oua
  • 3 felii paine neagra
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de ceapa verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata ceapa si se scobeste cu o lingura, iar miezul se

tocheaza marunt.

Se pregateste umplutura, amestecand mararul, patrunjelul si ceapa verde, toate taiate fin, cu painea, inmuiata si stoarsa, si cu ouale. La aceasta

compozitie se adauga cele doua sortimente de carne, si condimenteaza cu sare si piper, dupa care se omogenizeaza.

Se umplu cepele si se asaza intr-o tava. Se toarna deasupra un pahar cu apa si se lasa la cuptor, la foc iute, timp de circa o jumatate de ora, dupa ce cuptorul a fost incalzit inprealabil.
Se servesc calde, ca aperitiv sau ca fel principal, cu salata verde sau salata asortata, de sezon.

Va recomandam urmatoarele retete salate:

Salata de varza rosie

Salata de sfecla

Salata cu rosii

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...