Ceapa umpluta cu salam

Se curata ceapa si, cu varful unui cutit, se face o crestatura adanca in jurul miezului, dupa care se fierbe circa 15 minute in apa clocotita, cu sare

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cepe mari
  • 200 gr salam dat prin masina de tocat
  • 1/4 pachet de unt
  • pesmet alb
  • fin
  • sare

Mod de preparare

Se curata ceapa si, cu varful unui cutit, se face o crestatura

adanca in jurul miezului, dupa care se fierbe circa 15 minute in apa clocotita, cu sare.

Dupa ce s-au scurs de apa, cepele se scobesc. Partea scobita de la cepe o tocam si o inabusim in putin unt.

Umplem apoi cepele cu salamul tocat amestecat cu miezul cepelor.

Se asaza cepele umplute intr-o tava, se presara cu pesmet.

Se stropesc cu unt si se coc in cuptor timp de 20-25 de minute, coperindu-se, din cand in cand, cu sucul pe care il lasa.
Va recomandam alaturi urmatoarele retete culinare

Salata orientala

Salata cruditati

Salata bulgareasca

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura Ole

Nicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...

Prajitura Ole
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa