Se curata ceapa si, cu varful unui cutit, se face o crestatura adanca in jurul miezului, dupa care se fierbe circa 15 minute in apa clocotita, cu sare
Se curata ceapa si, cu varful unui cutit, se face o crestatura
adanca in jurul miezului, dupa care se fierbe circa 15 minute in apa clocotita, cu sare.
Dupa ce s-au scurs de apa, cepele se scobesc. Partea scobita de la cepe o tocam si o inabusim in putin unt.
Umplem apoi cepele cu salamul tocat amestecat cu miezul cepelor.
Se asaza cepele umplute intr-o tava, se presara cu pesmet.
Se stropesc cu unt si se coc in cuptor timp de 20-25 de minute, coperindu-se, din cand in cand, cu sucul pe care il lasa.
Va recomandam alaturi urmatoarele retete culinare
Salata orientala
Salata cruditati
Salata bulgareasca
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa