Chec din carne de vita

1. Se taie ciupercile marunt si se calesc in 2 linguri de ulei impreuna cu ceapa tocata fin si ardeiul taiat fasii. Cand zeama a scazut, se iau dupa f

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g carne de vita tocata
  • 200 g ciuperci
  • 1 ardei gras rosu
  • 4 oua
  • 2 linguri pesmet
  • 1 ceapa
  • 7 linguri ulei
  • 1/2 lingurita tarhon uscat
  • 1/2 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita de piper zdrobit
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

1. Se taie ciupercile marunt si se calesc in 2 linguri de ulei impreuna cu ceapa tocata fin si ardeiul taiat fasii. Cand zeama a scazut, se iau dupa foc si se lasa la racit.

2. Se amesteca carnea tocata cu ciupercile, se adauga ouale batute usor, tarhonul, cimbrul, sare si piper dupa gust si 3 linguri de ulei.

3. Se unge o forma termorezistenta cu putin ulei se tapeteaza cu pesmet si se toarna compozitia de drob.

4. Se stropeste deasupra cu restul de ulei, se presara piperul zdrobit si se pune tava in cuptorul bine incins pentru 45-50 minute.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...