Chiftea din carne de pui

Carnea de pui dezosata se toaca. Painea uscata se inmoaie in lapte si se lasa la scurs. Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei fierbinte, apoi se

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g carne de pui
  • 1.5 paine uscata
  • 2 bucati mici de ceapa rosie
  • 1 ou
  • pesmet
  • lapte
  • ulei
  • patrunjel
  • piper
  • busuioc
  • sare

Mod de preparare

Carnea de pui dezosata se toaca. Painea uscata se inmoaie in lapte si se lasa la scurs. Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei fierbinte, apoi se lasa la racit. Carnea, ceapa si painea se amesteca cu ou, sare, patrunjel tocat si busuioc. Din pasta astfel obtinuta, se formeaza chiftelutele, se trec prin pesmet si se rumenesc in ulei fierbinte.
Alte retete recomandate

Ostropel pui

Tocanita piept de pui

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Muffins cu visine

Cu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...

Muffins cu visine
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa