Chiftelute de ficat

Se fierbe ficatul in apa clocotita, se lasa sa se raceasca si se trece de doua ori prin masina de tocat impreuna cu ceapa si piinea inmuiata si stoars

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500-600 gr. ficat
  • o ceapa
  • o felie mare de piine
  • 2 oua
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • verdeata tocata

Mod de preparare

Se fierbe ficatul in apa clocotita, se lasa sa se raceasca si se trece de doua ori prin masina de tocat impreuna cu ceapa si piinea inmuiata si stoarsa bine. Se amesteca cu ou crud, sare, piper si verdeata. Se fac cu mina chiftelute, se trec prin ou, prin faina si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins.
Se servesc cu cartofi si salata verde, calde sau reci.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

Când ai poftă de ceva dulce și bun, încearcă acești Melcișori cu nucă și gem un desert rapid, delicios și...

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise