Chiftelute de ficat

Se fierbe ficatul in apa clocotita, se lasa sa se raceasca si se trece de doua ori prin masina de tocat impreuna cu ceapa si piinea inmuiata si stoars

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500-600 gr. ficat
  • o ceapa
  • o felie mare de piine
  • 2 oua
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • verdeata tocata

Mod de preparare

Se fierbe ficatul in apa clocotita, se lasa sa se raceasca si se trece de doua ori prin masina de tocat impreuna cu ceapa si piinea inmuiata si stoarsa bine. Se amesteca cu ou crud, sare, piper si verdeata. Se fac cu mina chiftelute, se trec prin ou, prin faina si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins.
Se servesc cu cartofi si salata verde, calde sau reci.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!