Chiftelute de pui cu dovlecei sunt alegerea ideala pentru o masa copioasa. Pentru prepararea lor aveti nevoie de carne tocata, ceapa, verdeata, suturoi, pesmet, oua, ulei, cartofi, dovlecei si condimente.
Ceapa, usturoiul si verdeata se toaca marunt, apoi se amesteca impreuna cu carnea tocata. Se adauga oul, se condimenteaza cu sare, piper si se framanta cateva minute, pana se leaga compozitia. Se formeaza chiftelute, care se trec prin pesmet si se prajesc in uleiul incins. Dupa rumenire se scot si se pastreaza la cald. Separat se curata cartofii si dovleceii, apoi setaie felii. Se incinge uleiul si se prajesc intai dovleceii. Se scot din ulei si se aromeaza cu feliute de usturoi. Separat, se prajesc si cartofii.
Mancarea se serveste calda, ornata cu verdeata.
Alte retete:
Mancare de mazare
Legume la cuptor
Tocanita de pui
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa