Chiftelutele la cuptor sunt o varianta mai sanatoasa a clasicelor chiftele. Puteti servi chiftelutele alaturi de o salata de cruditati sau garnitura preferata.
Se taie carnea de pui mărunt (dupa ce se înlătură pielița).
Dovlecelul și ciupercile se taie bucăți mici și se amestecă apoi cu carnea, condimentele și ouăle.
Se formează fiecare chifteluță și se trece prin quinoa. Se pun chifteluțele la copt, in tava tapetată cu hârtie de copt.
Reţeta românească "Chifteluțe la cuptor" a fost oferită şi preparată de Symphony Romanian Fusion şi poate fi degustată zilnic la restaurantul cu specific românesc din Str. Mihai Eminescu, nr. 188, Sector 2, București.
Chiftelutele la cuptor se servesc in sos marinat sau alaturi de briose cu legume.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii