Chifteluțe la cuptor

Chiftelutele la cuptor sunt o varianta mai sanatoasa a clasicelor chiftele. Puteti servi chiftelutele alaturi de o salata de cruditati sau garnitura preferata.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pulpe de pui - 1 kg
  • ceapă albă - 3 bucăți medii
  • usturoi - 6 căpățîni
  • dovlecel - o jumătate
  • marar - 3 legături
  • oua - 2 bucăți
  • ciuperci - 200 g.
  • psyllium - 1 linguriță
  • quinoa - 2 linguri
  • sare - 1 vârf de linguriță
  • piper - 1 vârf de linguriță
  • cimbru - 1 linguriță
  • tarhon - la alegere

Mod de preparare

Se taie carnea de pui mărunt (dupa ce se înlătură pielița).

Dovlecelul și ciupercile se taie bucăți mici și se amestecă apoi cu carnea, condimentele și ouăle.

Se formează fiecare chifteluță și se trece prin quinoa. Se pun chifteluțele la copt, in tava tapetată cu hârtie de copt.

Reţeta românească "Chifteluțe la cuptor" a fost oferită şi preparată de Symphony Romanian Fusion şi poate fi degustată zilnic la restaurantul cu specific românesc din Str. Mihai Eminescu, nr. 188, Sector 2, București.


Chiftelutele la cuptor se servesc in sos marinat sau alaturi de briose cu legume.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii