Chifteluţe picante

Chifteluţele acestea picante sunt dedicate celor cărora le plac picanteriile şi ştiu că iuţeala poate fi stinsă cu un pahar cu bere rece.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 1 ou
  • 2 morcovi
  • frunze verzi de telina
  • 1 ardei iute
  • 1 capatana de usturoi
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Dovlecelul si morcovii se rad, apoi se framanta cu sare si se lasa la scurs. Se storc bine, apoi se amesteca cu oul, usturoiul, ardeiul si frunzele de telina tocate marunt. Se adauga piper si cimbru dupa gust. Se fac bilute care se dau prin faina si se prajesc in ulei bine incins.


Chiftelutele picante se servesc reci sau calde.

Reteta de chiftelute picante a fost propusa pe forumul Culinar.ro de floareacm.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca