Chifteluţe picante

Chifteluţele acestea picante sunt dedicate celor cărora le plac picanteriile şi ştiu că iuţeala poate fi stinsă cu un pahar cu bere rece.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 1 ou
  • 2 morcovi
  • frunze verzi de telina
  • 1 ardei iute
  • 1 capatana de usturoi
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Dovlecelul si morcovii se rad, apoi se framanta cu sare si se lasa la scurs. Se storc bine, apoi se amesteca cu oul, usturoiul, ardeiul si frunzele de telina tocate marunt. Se adauga piper si cimbru dupa gust. Se fac bilute care se dau prin faina si se prajesc in ulei bine incins.


Chiftelutele picante se servesc reci sau calde.

Reteta de chiftelute picante a fost propusa pe forumul Culinar.ro de floareacm.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...