Chifteluţele acestea picante sunt dedicate celor cărora le plac picanteriile şi ştiu că iuţeala poate fi stinsă cu un pahar cu bere rece.
Dovlecelul si morcovii se rad, apoi se framanta cu sare si se lasa la scurs. Se storc bine, apoi se amesteca cu oul, usturoiul, ardeiul si frunzele de telina tocate marunt. Se adauga piper si cimbru dupa gust. Se fac bilute care se dau prin faina si se prajesc in ulei bine incins.
Chiftelutele picante se servesc reci sau calde.
Reteta de chiftelute picante a fost propusa pe forumul Culinar.ro de floareacm.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa