Ciocanele de pui cu lamaie si paprica

Pentru ciocanele de pui cu lamaie si paprica se unge o tava cu ulei. Ciocanelele se dau cu sare si piper si se aseaza in tava.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 ciocanele
  • o lamaie mica
  • o lingura de paprica (boia dulce sau iute)
  • o lingurita de oregano
  • 3 catei de usturoi
  • ulei
  • sare si piper.

Mod de preparare

Pentru ciocanele de pui cu lamaie si paprica se unge o tava cu ulei. Ciocanelele se dau cu sare si piper si se aseaza in tava.

Usturoiul de piseaza si se ung ciocanelele cu el. Se presara apoi o lingura de boia si oregano peste ele. Se rade peste ele coaja de la o jumatate de lamaie.
Jumatatea de lamaie se stoarce intr-o cana si se completeaza cu apa, apoi se adauga peste ciocanele.

Se da tava la cuptor pentru 45-60 de minute, in functie de cuptor, intorcandu-le si pe partea cealalta.

Ciocanelele de pui cu lamaie si paprica se pot servi cu cartofi, orez, salate etc.


Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa