Se taie cartofii in 8 si se prajesc in Teflon, in cuptor. Se taie ceapa in jumatati de rondele si o presaram peste cartofi. Saram carnea de pe ciolan
Se taie cartofii in 8 si se prajesc in Teflon, in cuptor. Se taie ceapa in jumatati de rondele si o presaram peste cartofi. Saram carnea de pe ciolan, ungem cu usturoi, dupa gust, presaram piper, maiorana si busuioc, il punem cu partea condimentata in sus, peste cartofi si ceapa si punem sare, piper, maiorana si busuioc. Ceapa ramasa, taiata o presaram peste ciolan. Punem apa. Acoperim cu folie, apoi prajim la foc mediu, timp de o ora si intetim focul si mai prajim 1/2 de ora , apoi inlaturam folia si prajim la iute inca 1/2 de ora, pana se inroseste ciolanul.
Alte retete recomandate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa