e curata bine ciolanul, se spala. Se introduce plita de calire in oala cu presiune si se pune ciolanul la fiert in 150ml apa sarata, se fierbe cca 40
e curata bine ciolanul, se spala.
Se introduce plita de calire in oala cu presiune si se pune ciolanul la fiert in 150ml apa sarata, se fierbe cca 40 de minute. Se scurge si se raceste.
Preparare:
Usturoiul se curata si se zdrobeste. Carnea se taie in fasii de 2 cm.
Oul se bate spuma cu berea, se adauga faina, putina sare si usturoiul. Se obtine o compozitie densa de placinte. Daca nu este suficient de densa, se mai adauga putina faina.
Carnea taiata felii se da prin aluat si se rumeneste in ulei incins si abundent.
Carnea se scoate pe prosop de hartie ca sa absoarba excedentul de ulei si sa ramana calda.
Alte retete mancare recomandate
Ciorba radauteana
Mazare cu smantana
Tocanita mazare
Sandwich cu salată de ouă și somon afumat, o alegere grozavă pentru micul dejun sau chiar pentru un picnic în aer...
Reteta de sandwich cu salata de oua si somon afumatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa