Ciolan la ceaun

Se prajesc feliile de slanina, iar in uleiul ramas se caleste ceapa. Se ia de pe foc, se adauga boia, carnea de porc taiata si se face tocana. Cand a

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 buc pulpa posterioara de porc dezosata
  • 200-300 gr slanina afumata
  • 3 cepe
  • 1 lingura de boia
  • sare
  • ardei iute (dupa gust)
  • 1 varza mai mica
  • 1 varza creata mai mica
  • 300 gr mazare verde
  • 5-6 ciuperci champion
  • 1
  • 5 kg de cartofi

Mod de preparare

Se prajesc feliile de slanina, iar in uleiul ramas se caleste ceapa. Se ia de pe foc, se adauga boia, carnea de porc taiata si se face tocana. Cand a mai ramas cca 30 de minute pana sa fie gata se introduc si restul ingredientelor. Cu cartofii taiati felii se acopera carnea si se toarna apa, atat cat sa le acopere. Deasupra se pun fasiile de varza, varza creata, mazarea si ciupercile. Se condimenteaza, se acopera si se fierb la foc mic in ceaun.
Alte retete carne recomandate

Dovlecei umpluti

Tocanita de pui

Ardei umpluti

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca