Intr-un vas cu peretii putin mai inalti (Dutch oven), se incinge uleiul. Se adaga ceapa tocata marunt si se caleste pina este sticloasa. Se adauga car
Intr-un vas cu peretii putin mai inalti (Dutch oven), se incinge uleiul. Se adaga ceapa tocata marunt si se caleste pina este sticloasa. Se adauga carnea de pui si oasele si se calesc putin pina ce carnea isi pierde culoarea roz. Se acopera bine cu apa si se lasa la fiert, pina carnea este complet fiarta (daca mai este nevoie se mai adauga cite putina apa). Cind carnea este fiarta se adauga simntina si faina diluata cu apa sau lapte. Se mai da citeva clocote (pina sa ingroasa). Se potriveste de sare si piper si se serveste.
Se poate servi cu "paste cu usturoi", sau cu cartofi piure.
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti