Se spala carnea, se taie bucati, se asaza intr-o cratita si se toarna apa cit s-o acopere. Se adauga o ceapa intreaga si sare. Se spumeaza si se lasa
Se spala carnea, se taie bucati, se asaza intr-o cratita si se toarna apa cit s-o acopere. Se adauga o ceapa intreaga si sare. Se spumeaza si se lasa sa fiarba acoperit pina este gata, iar ceapa se arunca. Separat se prajeste faina in untura fara insa sa se rumeneasca. Se stinge cu zeama in care a fiert carnea, amestecind repede sa nu se formeze cocoloase si se toarna peste bucatile de carne. Se mai lasa sa deau un clocot. Ciulamaua este mai gustoasa daca se adauga in sos o cescuta de lapte.
Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura