Ciulama de pui cu ceapa

Se spala carnea, se taie bucati, se asaza intr-o cratita si se toarna apa cit s-o acopere. Se adauga o ceapa intreaga si sare. Se spumeaza si se lasa

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 1 ceapa
  • 1 lingura unt
  • 1 1/2 lingura faina
  • sare

Mod de preparare

Se spala carnea, se taie bucati, se asaza intr-o cratita si se toarna apa cit s-o acopere. Se adauga o ceapa intreaga si sare. Se spumeaza si se lasa sa fiarba acoperit pina este gata, iar ceapa se arunca. Separat se prajeste faina in untura fara insa sa se rumeneasca. Se stinge cu zeama in care a fiert carnea, amestecind repede sa nu se formeze cocoloase si se toarna peste bucatile de carne. Se mai lasa sa deau un clocot. Ciulamaua este mai gustoasa daca se adauga in sos o cescuta de lapte.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu jeleu de visine

Desert tort cu jeleu de visine
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca