Pentru ciuperci cu carne de porc si vin alb carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ciupercile proaspete se curata, se spala bine.
Pentru ciuperci cu carne de porc si vin alb carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ciupercile proaspete se curata, se spala bine (cele conservate se scurg de lichid si se trec sub jet de apa rece) si se taie lame. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se inabusa in 25 ml ulei cu 25 ml apa. Se adauga peste carne, impreuna cu sare, piper si vin; se mai fierb 5 minute.
Ciupercile cu carne de porc si vin alb se serveste calde, cu patrunjel verde deasupra.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii