Clatite picante

Se trece salamul prin masina de tocat, se amesteca cu o ceapa tocata fin si cu usturoi, apoi se caleste amestecul in ulei. Se ia cratita de pe foc atu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6-8 clatite
  • 300 g salam
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 1 ceasca de ulei

Mod de preparare

Se trece salamul prin masina de tocat, se amesteca cu o ceapa tocata fin si cu usturoi, apoi se caleste amestecul in ulei. Se ia cratita de pe foc atunci cand amestecul s-a rumenit, apoi se amesteca cu un ou intreg si

se omogenizeaza. Se umplu clatitele cu amestecul obtinut, se pun intr-o forma unsa si se tin in cuptorul cald, o jumatate de ora.
Se scot si se servesc fierbinti, alaturi de castraveti in otet sau legume de sezon intregi.

Alte retete carne recomandate

Pulpe de pui la cuptor

Musaca de vinete

Ciulama de ciuperci

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Carnati in sos de ceapa si ardei

Carnati in sos de ceapa si ardei
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca