Coastele de vita marinate la cuptor sunt o specialitate a marilor restaurante, apreciata pentru savoarea deosebita. Alocati-va putin timp pentru a pregati aceasta reteta, care va face intreaga familie sa mai ceara o a doua portie!
Coastele de vita marinate la cuptor sunt o specialitate a marilor restaurante, apreciata pentru savoarea deosebita. Alocati-va putin timp pentru a pregati aceasta reteta, care va face intreaga familie sa mai ceara o a doua portie!
Asezonati coastele din belsug cu ierburi, sare si piper. Puneti-le intr-un recipient adanc sau intr-un vas inoxidabil si acoperiti-le cu vin. Tineti castronul in frigider pentru 12 ore, astfel incat coastele sa se marineze.
Incingeti cuptorul la 190 de grade.
Scoateti coastele de vita din sos, puneti vinul intr-un recipient si fierbeti pana il reduceti la jumatate. Incalziti intr-o tigaie uleiul de masline, la foc mediu. Adaugati coastele si aveti grija sa se rumeneasca bine pe ambele parti. Dupa ce se rumenesc si devin maronii, puneti-le in alta cratita si caliti ceapa, morcovii, telina si usturoiul in tigaia in care ati prajit carnea, adaugand mai mult ulei daca este necesar. Dupa ce legumele s-au calit, asezati-le peste coastele prajite. Adaugati vinul, frunzele de dafin, supa de vita si ciupercile. Acoperiti cratita cu o folie de gatit sau cu hartie de copt si puneti totul la cuptor pentru cinci ore.
Scoateti cratita din cuptor si lasati continutul sa se raceasca timp de o ora, inainte de a dezosa coastele. Inlaturati orice urma de grasime din sos. Scoateti din cratita legumele si asezati-le pe un platou. Puneti sosul intr-o oala si lasati-o pe foc aproximativ o ora, pana cand cantitatea se reduce la jumatate. In final, turnati sosul peste coastele de vita marinate la cuptor si legume – masa este gata!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa