Conopida cu sunca

Se curata conopida de frunze, se spala, se desface buchetele si se fierbe in apa clocotita cu sare. Intr-un vas termorezistent uns cu unt, se pune un

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 1/4 pachet de unt
  • 100 g sunca
  • 2 oua
  • 1/2 cutie de smantana
  • 50 g cascaval
  • sare

Mod de preparare

Se curata conopida de frunze, se spala, se desface

buchetele si se fierbe in apa clocotita cu sare.

Intr-un vas termorezistent uns cu unt, se pune un rand de

sunca taiata feliute si se acopera cu un strat de conopida.

Se bat ouale cu smantana si se toarna amestecul deasupra. Se lasa vasul 10-15 minute in cuptorul incalzit in prealabil.
Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

Paste cu conopida

Pizza cu blat din conopida

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...