Conopida la cuptor

Orezul se fierbe in apa condimentata cu un cub de supa. Carnea se amesteca cu unsoare fierbinte si se condimenteaza. Conopida se spala, se desface in

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 500 g carne macinata
  • 100 ml orez
  • 1 cub de supa de carne
  • 200 ml smantana
  • 150 g cascaval ras
  • 1 albus de ou
  • sare
  • piper
  • unt sau ulei

Mod de preparare

Orezul se fierbe in apa condimentata cu un cub de supa. Carnea se amesteca cu unsoare fierbinte si se condimenteaza. Conopida se spala, se desface in bucati, si se fierbe in apa pana devine pe jumatat moale. Cand e gata se scoate din apa si se strecoara. Intr-o tava unsa cu unt se pun bucati de conopide, peste ele un strat de orez, peste asta un strat de carne. Stratificarea se continua pana sunt consumate ingredientele, dar in asa fel ca deasupra sa ajunga conopida. Albusul se bate spumos, se amesteca in el smantana si se toarna peste conopida. Se presara cu cascaval ras si in cuptorul fierbinte se frige pana devine rumena.
Alte retete mincare recomandate

Ciulama de ciuperci

Ardei umpluti

Dovlecei umpluti

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii