Copane de pui pane

Pulpele spalate se freaca cu sare, piper si boia. Se amesteca ouale cu laptele. Separat se amesteca faina, busuiocul si pesmetul. Se trec copanele de

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 copane de pui
  • o lingurita boia
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 2 linguri lapte
  • 8 linguri pesmet
  • 4 linguri faina
  • o linura busuioc tocat
  • ulei

Mod de preparare

Pulpele spalate se freaca cu sare, piper si boia. Se amesteca ouale cu laptele. Separat se amesteca faina, busuiocul si pesmetul. Se trec copanele de pui prin ou si apoi prin compozitia de faina cu pesmet. Se apasa bine. Intr-o tigaie se infierbanta ulei si se prajesc copanele. Se pun intr-o tava unsa cu ulei si se lasa la cuptor circa 30 min.
Se servesc alaturi de cartofi fierti, salata de rosii si se garnisesc cu verdeata.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa