Copanele de pui cu bere

Carnea de pui dupa ce condimenteaza cu sare si piper, se frige la foc mare pana se rumeneste, dupa care se scoate si se pastreaza separat. In acelas

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 copanele de pui sau carne de pui care va place
  • aripi sau piept
  • 2 caciulii de usturoi
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 15-20 piñones
  • bacon taiat cubulete
  • 400gr.ciuperci champiniones proaspete
  • o cutie de bere
  • sare si piper
  • ulei de masline
  • o foaie de dafin

Mod de preparare

Carnea de pui dupa ce condimenteaza cu sare si piper, se frige la foc mare pana se rumeneste, dupa care se scoate si se pastreaza separat.

In acelasi ulei se adauga pe rand si se caleste usturoiul taiat felii, ceapa la fel taiata felii, morcovul taiat rondele, piñones, bacon taiat in cubulete, si in final ciupercile taiate felii.

Cand toate sunt calite, se adauga bucatile de carne, o foaie de dafin, si cutia de bere.

Se lasa la fiert o jumatate de ora dupa care se serveste.
Se pune intr-o tava de portelan.

Pofta buna!

Alte retete culinare pui se gasesc aici:

Retete cu piept de pui,

Reteta de pui, a la Jamie Oliver

Tocanita piept de pui

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...