Carnea de pui dupa ce condimenteaza cu sare si piper, se frige la foc mare pana se rumeneste, dupa care se scoate si se pastreaza separat. In acelas
Carnea de pui dupa ce condimenteaza cu sare si piper, se frige la foc mare pana se rumeneste, dupa care se scoate si se pastreaza separat.
In acelasi ulei se adauga pe rand si se caleste usturoiul taiat felii, ceapa la fel taiata felii, morcovul taiat rondele, piñones, bacon taiat in cubulete, si in final ciupercile taiate felii.
Cand toate sunt calite, se adauga bucatile de carne, o foaie de dafin, si cutia de bere.
Se lasa la fiert o jumatate de ora dupa care se serveste.
Se pune intr-o tava de portelan.
Pofta buna!
Alte retete culinare pui se gasesc aici:
Retete cu piept de pui,
Reteta de pui, a la Jamie Oliver
Tocanita piept de pui
Aceste mini checuri se fac repede, repede si la fel de repede dispar de pe farfurie! Dar ne-au placut mult si pregatesc...
Mini checuri din carne cu mozzarellaIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa