Pentru Cordon Bleu se ia carne de vitel, dar se poate folosi si de pui si de curcan (piept). Pieptul de pui se spala, se usca si se taie de-a latul in
Pentru Cordon Bleu se ia carne de vitel, dar se poate folosi si de pui si de curcan (piept). Pieptul de pui se spala, se usca si se taie de-a latul in adancime in asa fel incat sa se formeze un buzunar. Inauntru se pune cate o felie de sunca si una de cascaval. Apoi se inchide deschizatura cu un betisor de lemn mai lung care sa tine carnea inchisa. Carnea se trece prin faina, apoi prin oul batut si la urma prin pesmet.
Se prajeste la foc potrivit in untul incins cam 12-14 minute pe amandoua partile.
Merge foarte bine cu o salata mixta.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii