Pieptul de pui se spala, se dezoseaza, se feliaza si se bate usor cu ciocanul de snitele, apoi se sareaza si pipereaza. Cascavalul si sunca se feliaz
Pieptul de pui se spala, se dezoseaza, se feliaza si se bate usor cu ciocanul de snitele, apoi se sareaza si pipereaza.
Cascavalul si sunca se feliaza. Se fac sandviciuri din doua felii cu carne iar la mijloc o felie de cascaval si una de sunca. Se pot prinde cu scobitori.
Se bat ouale cu 2 linguri faina, sare si piper. Se trece fiecare sandvici mai intai prin faina, apoi prin ou si la final prin pesmet. Se prajesc in ulei fierbinte pana se rumenesc pe ambele parti.
Se servesc in stare calda, cu diverse garnituri din legume sau muraturi.
Bon appetit! Sursa acestei retete este blogul truedelights
Alte retete recomandate:
Pentru aceasta reteta am avut ca sursa de inspiratie o reteta de-a Andreei.
Desert tort cu mere, nuci si crema de branzaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa