Cordon Bleu

Pieptul de pui se spala, se dezoseaza, se feliaza si se bate usor cu ciocanul de snitele, apoi se sareaza si pipereaza. Cascavalul si sunca se feliaz

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 100 g sunca
  • 100 g cascaval
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala, se dezoseaza, se feliaza si se bate usor cu ciocanul de snitele, apoi se sareaza si pipereaza.

Cascavalul si sunca se feliaza. Se fac sandviciuri din doua felii cu carne iar la mijloc o felie de cascaval si una de sunca. Se pot prinde cu scobitori.

Se bat ouale cu 2 linguri faina, sare si piper. Se trece fiecare sandvici mai intai prin faina, apoi prin ou si la final prin pesmet. Se prajesc in ulei fierbinte pana se rumenesc pe ambele parti.


Se servesc in stare calda, cu diverse garnituri din legume sau muraturi.

Bon appetit! Sursa acestei retete este blogul truedelights

Alte retete recomandate:

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...