Cordon bleu

Se curata carnea, se spala si se sterge. Se taie apoi in felii pe orizontala, cate un buzunar. Se bat putin, se presara cu sare si piper, apoi se pun

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii groase de carne de vitel
  • 4 felii de cascaval
  • 4 felii de sunca
  • 2 oua
  • 100 gr faina
  • 150 gr pesmet
  • 200 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata carnea, se spala si se sterge. Se taie apoi in felii pe orizontala, cate un buzunar. Se bat putin, se presara cu sare si piper, apoi se pune in fiecare buzunar cate o felii de sunca si una de cascaval. Se preseaza, apoi se trec felii de carne prin faina, ou batut si pesmet. Se prajesc la foc potrivit, in ulei incins, 5-6 minute, pe fiecare parte.


Se servesc cu garnitura de cartofi sau sote de legume.

Alte retete care contin carne:

Friptura de vita la cuptor Placinta cu carne Muschi de porc la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...