Cordon bleu

Se curata carnea, se spala si se sterge. Se taie apoi in felii pe orizontala, cate un buzunar. Se bat putin, se presara cu sare si piper, apoi se pun

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii groase de carne de vitel
  • 4 felii de cascaval
  • 4 felii de sunca
  • 2 oua
  • 100 gr faina
  • 150 gr pesmet
  • 200 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata carnea, se spala si se sterge. Se taie apoi in felii pe orizontala, cate un buzunar. Se bat putin, se presara cu sare si piper, apoi se pune in fiecare buzunar cate o felii de sunca si una de cascaval. Se preseaza, apoi se trec felii de carne prin faina, ou batut si pesmet. Se prajesc la foc potrivit, in ulei incins, 5-6 minute, pe fiecare parte.


Se servesc cu garnitura de cartofi sau sote de legume.

Alte retete care contin carne:

Friptura de vita la cuptor Placinta cu carne Muschi de porc la cuptor

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Pui umplut cu legume

Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale De mult imi doream sa pregatesc un pui umplut. Pentru un...

Pui umplut cu legume
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise