Cordon Bleu din piept de pui - Reteta video

Cordon bleu este un snitel umplut cu cascaval si sunca, prajit sau copt la cuptor, cu care nu vei da gres niciodata!

Portii
4
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • cateva felii de cascaval
  • cateva felii de sunca
  • sare si piper dupa gust
  • 2 oua
  • faina si pesmet
  • 1 lingurita boia dulce
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Pentru inceput, bate bine carnea de pui intre doua folii de plastic, ca sa nu risti sa se rupa.

Condimenteaza apoi fiecare felie de carne cu sare si piper dupa gust.

Pune deasupra o felie de cascaval si o felie de sunca.

Ruleaza cu usor carnea si ai grija sa nu se desfaca

Pregateste trei vase, unul cu ouale batute, unul cu faina si unul cu pesmetul amestecat cu boia dulce, sare si piper.

Trece rulourile prin ou, faina, iar ou si apoi pesmet.

Pune uleiul la incins intr-o tigaie, apoi pune rulourile de pui si prajeste-le la foc potrivit.

Scoate-le apoi pe servetele de hartie si lasa-le sa se scurga de ulei

Alaturi de cordon bleu poti sa pui o salata, cartofi prajiti sau ce garnitura doresti, oricum sunt minunate!

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Sos Pesto cu nuci si arahide

Sosul Pesto este foarte raspandit si cunoscut. Provine din Italia, dar se gaseste si la noi in aproape toate magazinele....

Sos Pesto cu nuci si arahide
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii