Pentru coroana de miel umpluta se opareste cus cus-ul intr-un castron cu apa sarata si piperata. Se acopera si se lasa sa se umfle.
Pentru coroana de miel umpluta se opareste cus cus-ul intr-un castron cu apa sarata si piperata. Se acopera si se lasa sa se umfle. Se caleste ceapa in ulei, impreuna cu morcovul, ardeiul, toate tocate marunt. Se condimenteaza si se adauga peste cus cus. Se mai adauga menta verde, tocata marunt. Se dezgolesc oasele cotletelor, si se arcuieste carnea in asa fel incat sa formeze o coroana. Se pune coroana in tava, se adauga putin ulei si 200 ml vin. Se umple coroana cu cus cus si se asaza usturoiul curatat in tava. Se da tava la cuptor pentru 30-40 de minute, pana cand coroana este rumenita uniform.
Coroana de miel umpluta se serveste calda, ornata cu frunze de menta.
Tort Floare de Cireş cu glazură oglindă în culoarea florilor de cireş şi decoraţiuni de ciocolată făcute de...
Desert tort Floare de Cires, cu glazura oglindaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti