Pentru coroana de miel umpluta se opareste cus cus-ul intr-un castron cu apa sarata si piperata. Se acopera si se lasa sa se umfle.
Pentru coroana de miel umpluta se opareste cus cus-ul intr-un castron cu apa sarata si piperata. Se acopera si se lasa sa se umfle. Se caleste ceapa in ulei, impreuna cu morcovul, ardeiul, toate tocate marunt. Se condimenteaza si se adauga peste cus cus. Se mai adauga menta verde, tocata marunt. Se dezgolesc oasele cotletelor, si se arcuieste carnea in asa fel incat sa formeze o coroana. Se pune coroana in tava, se adauga putin ulei si 200 ml vin. Se umple coroana cu cus cus si se asaza usturoiul curatat in tava. Se da tava la cuptor pentru 30-40 de minute, pana cand coroana este rumenita uniform.
Coroana de miel umpluta se serveste calda, ornata cu frunze de menta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa