Costita afumata cu ciuperci

Ciupercile curatate si taiate se inabusa impreuna cu costita taiata cuburi. Se amesteca cu un sos alb. Se adauga cascavse gusta de sare. Se rumeneste

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ¼ kg ciuperci
  • 200 g costita afumata
  • 50 g unt
  • 2 linguri faina
  • 1 ceasca cu lapte
  • 2 linguri cascaval ras
  • sare
  • salata verde

Mod de preparare

Ciupercile curatate si taiate se inabusa impreuna cu costita taiata cuburi. Se amesteca cu un sos alb. Se adauga cascavse gusta de sare. Se rumeneste intr-un graten.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...