Costita afumata in aluat

Se amesteca faina cu untul si untura si se intinde o foaie. Se unge usor cu grasime, o forma rotunda cu diametrul de 20-25 cm. Foaia de aluat mai mare

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 g costita afumata nu prea grasa
  • 30 g grasime
  • 125 g smintina
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • salata verde Aluatul : 200 g faina
  • 100 g unt
  • 1 lingura rasa untura

Mod de preparare

Se amesteca faina cu untul si untura si se intinde o foaie. Se unge usor cu grasime, o forma rotunda cu diametrul de 20-25 cm. Foaia de aluat mai mare decit fundul formei, se ridica pe margini de jur imprejur. Se asaza feliutele de costita, peste care se toarna ouale batute cu putina smintina, sare si piper si se coace in cuptor incins 30 minute.
Se serveste calda cu salata

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...