Presaram costita cu sare si o lasam sa stea 1 zi. Curatam ceapa rosie si o taiem cubulete. Macinam ficatul si taiem carnea afumata cubulete. Inmuiem c
Presaram costita cu sare si o lasam sa stea 1 zi. Curatam ceapa rosie si o taiem cubulete. Macinam ficatul si taiem carnea afumata cubulete. Inmuiem chiflele si le stoarcem. Adaugam ouale, piperul macinat si frunzele de patrunjel. Framantam bine. Calim ceapa in putina untura, adaugam ficatul si prajim, apoi adaugam carnea afumata si presaram cu boia. Amestecam cele doua umpluturi si umplem costita cu ea. Apasam putin, astfel incat umplutura sa se distribuie uniform. Coasem deschizatura. Topim untura si prajim costita in ea pe ambele parti. O punem intr-o tava si cu putina apa o punem la cuptor. Dupa ce apa s-a evaporat, lasam carnea inca putin la cuptor.
La servire feliem carnea.
Pentru ca primisem cateva cirese, am zis sa pregatesc ceva cu ele, sa nu le consumam doar asa! Am facut aceste pariziene cu...
Desert pariziene cu jeleu de cireseGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa