Presaram costita cu sare si o lasam sa stea 1 zi. Curatam ceapa rosie si o taiem cubulete. Macinam ficatul si taiem carnea afumata cubulete. Inmuiem c
Presaram costita cu sare si o lasam sa stea 1 zi. Curatam ceapa rosie si o taiem cubulete. Macinam ficatul si taiem carnea afumata cubulete. Inmuiem chiflele si le stoarcem. Adaugam ouale, piperul macinat si frunzele de patrunjel. Framantam bine. Calim ceapa in putina untura, adaugam ficatul si prajim, apoi adaugam carnea afumata si presaram cu boia. Amestecam cele doua umpluturi si umplem costita cu ea. Apasam putin, astfel incat umplutura sa se distribuie uniform. Coasem deschizatura. Topim untura si prajim costita in ea pe ambele parti. O punem intr-o tava si cu putina apa o punem la cuptor. Dupa ce apa s-a evaporat, lasam carnea inca putin la cuptor.
La servire feliem carnea.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa