Costite de porc

Feliile de carne se bat, se sareaza, apoi se prajesc la foc iute pe ambele parti, pana devin rumene. Carnea se scoate din tigaie si se pune deoparte.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 felii costita dezosate
  • putin ulei
  • 1 catel usturoi
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1 lingura faina
  • 100 grame slanina afumata
  • 1 kg varza murata
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Feliile de carne se bat, se sareaza, apoi se prajesc la foc iute pe ambele parti, pana devin rumene. Carnea se scoate din tigaie si se pune deoparte. In uleiul in care am prajit carnea se amesteca faina, usturoiul zdrobit, pasta de rosii si adaugand putina apa, se da in clocot. Carnea pe care am scos-o se aseaza intr-un vas Jena, deasupra se aseaza feliile taiate subtiri de slanina afumata, apoi varza murata, peste care turnam sosul de rosii pe care l-am dat in clocot.

Alte fripturi recomandate:

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Placinte ardelenesti

Delicioase, in orice sezon :X Multumesc pentru reteta, Corina! :-*

Placinte ardelenesti
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca