Feliile de carne se bat, se sareaza, apoi se prajesc la foc iute pe ambele parti, pana devin rumene. Carnea se scoate din tigaie si se pune deoparte.
Feliile de carne se bat, se sareaza, apoi se prajesc la foc iute pe ambele parti, pana devin rumene. Carnea se scoate din tigaie si se pune deoparte. In uleiul in care am prajit carnea se amesteca faina, usturoiul zdrobit, pasta de rosii si adaugand putina apa, se da in clocot. Carnea pe care am scos-o se aseaza intr-un vas Jena, deasupra se aseaza feliile taiate subtiri de slanina afumata, apoi varza murata, peste care turnam sosul de rosii pe care l-am dat in clocot.
Alte fripturi recomandate:
Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale De mult imi doream sa pregatesc un pui umplut. Pentru un...
Pui umplut cu legumePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura