Costite de vitel

Costitele de vitel se prepara impreuna cu ceapa, usturoi, morcovi, telina, patrunjel, condimente, ulei, bulion, vin rosu, supa si boabe de ienupar.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 catei de usturoi
  • 2 fire de telina
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 kg costite de vitel
  • sare
  • piper
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingurita bulion
  • 200 ml vin rosu
  • 400 ml supa
  • 1 lingurita boabe de ienupar
  • 1 lingurita boabe de piper
  • 1 foaie de dafin

Mod de preparare

Ceapa, usturoiul si legumele, se curata si se toaca marunt. Se condimenteaza costitele si se prajesc in 2 linguri de ulei, dupa care se scot. In grasimea ramasa se calesc legumele, se adauga bulionul si se stinge totul cu 100 ml vin rosu. Dupa ce a fiert totul, se pune carnea in vas, se toarna 200 ml supa si se adauga mirodeniile. Se pune vasul in cuptor si se lasa la inabusit 90 de minute. Se intoarca carnea de mai multe ori si se toarna 100 ml vin si 200 ml supa.


Costitele se servesc calde, impreuna cu sosul si legumele inabusite.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor
Sarmale de post
Ciorba radauteana

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Omleta cu leurda

Mie imi place foarte mult leurda!

Omleta cu leurda
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa