Cotlet de miel pane

Pentru cotlet de miel pane carnea se spala, se zvanta si se portioneaza in 10 bucati; se indeparteaza partea de grasime si pielea de pe os. Bucatile de carne se bat putin.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • cotlet de miel - 700 g
  • oua - 2 bucati
  • faina - 50 g
  • pesmet - 200 g
  • ulei - 150 ml
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru cotlet de miel pane carnea se spala, se zvanta si se portioneaza in 10 bucati; se indeparteaza partea de grasime si pielea de pe os. Bucatile de carne se bat putin si se sareaza. Faina si pesmetul se cern. Ouale se trec sub jet de apa rece. Cotletele se trec prin faina, se prajesc in ulei.

Cotletul de miel pane se serveste cald, cate 2 bucati la portie.


Clafoutis cu capsuni

Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...

Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de pui

Retete dietetice

Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavara

Aș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort spirala cu jeleu de zmeura si oreo

"Bunatati pentru Craciun" Un tort foarte apreciat si gustos! 

Desert tort spirala cu jeleu de zmeura si oreo
Gustos.RO

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
ReteteCulinare.RO

Negresa - irezistibil de gustoasa

O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...

Negresa - irezistibil de gustoasa